Leden administratie en reservaties

De KapoentjesGym

Project overzicht

Onze klant was op zoek naar een systeem om zeer specifieke ledenadministratie te automatiseren. Ouders dienen een account te maken om hun kinderen in te schrijven. Zodra lessenreeksen beschikbaar gemaakt worden door het management, kunnen ouders inschrijven, afhankelijk van het type, voor: een volledige lessenreeks, bepaalde lessen, of een gratis proefles.

De proeflessen werden op zo’n manier opgezet dat ze een optie geven aan het kind om later in te schrijven voor de volledige lessenreeks. Hun plaats wordt met andere woorden gereserveerd. Vlak na de les krijgen de ouders een bericht om hun optie uit te voeren en hun kind in te schrijven.

Door een API integratie met een betalingssysteem worden alle betalingen rechtstreeks verwerkt. Op die manier vermijden we onzekerheid in de planning (een les kan vol zitten op papier, maar mensen betalen uiteindelijk niet), alsook een grote winst door minder administratief werk.

Dankzij de applicatie op maat heeft de klant nu een tool op maat van haar processen, en niet omgekeerd.

Impressies

Toegevoegde waarde

Door de ingebruikname van deze webapplicatie spaart de klant 2 dagen per week uit aan administratie. Los van de voordelen op vlak van historisch data beheer & GDPR.

  • Volledige controle van de gegevens door ouders
  • Automatisch beheer beschikbaarheid lessenreeksen
  • Automatische betalingen
  • Automatisch beheer gratis proeflessen
  • Automatische fiscale attesten, aanwezigheidslijsten, trends,...
  • Enorme tijdsbesparing van de zaakvoerder