Meuterhofstraat 8 – 3020 Herent

Planning & forecasting op maat

IQVIA BeLux

Project overzicht

Voor een consulting bedrijf bouwden we planning en forecasting op maat van de processen van de klant. 40 consultants worden ingezet op verschillende projecten, waardoor een detail planning niet mag ontbreken om inefficiënties te vermijden. Aangezien de omzet in dit soort projecten afhangt van het effectief gepresteerd aantal dagen, moet deze beursgenoteerde multinational een goed zicht hebben op de geplande werkzaamheden en de bijhorende omzet.

Dankzij de applicatie, die van overal beschikbaar is voor de verschillende consultants op projecten kan alles centraal beheerd worden. Project managers op projecten maken aanpassingen die meteen zichtbaar zijn voor andere project managers die op zoek zijn naar consultants voor hun project. Ook de consultants zelf hebben geautomatiseerde rapportering die hen aangeeft wat hun volgende opdracht is en met wie ze op bepaalde projecten zullen werken.

Impressies

Toegevoegde waarden

Centraal beheer van de volledige planning van 40 consultants over gemiddeld 30 projecten. Transparantie van de planning tussen de verschillende consultants en de verschillende projecten.
  • Rechtstreeks financieel voordeel door geoptimaliseerde planning
  • Transparantie tussen alle partijen
  • Volledige rapportering zowel intern als naar klanten
  • Volledige flexibiliteit binnen de tool
  • Duidelijkheid over toekomstige werkdruk maakt anticipatie mogelijk.
Klant: IQVIA